Ga naar de inhoud

Als re-integratie coach kan ik jou ondersteunen bij terugkeer naar jouw eigen functie, behoud van werk of zoeken naar ander werk bij ziekte of beperkingen. Als re-integratie coach kan ik analyseren welke kansen en bedreigingen er kunnen zijn in werk bij of na ziekte. Het kan dan gaan om fysieke of mentale beperkingen.

Mogelijkheden re-integratie traject

Met mijn ervaring kan ik jou coachen naar een terugkeer naar je eigen (aangepaste) functie of ander werk. Elk coaching traject is anders omdat het aangepast wordt aan jouw behoeften, persoonlijkheid, werkervaring, sterke kanten, beperkingen, uitdagingen, werkplek, bedrijfscultuur. Als coach ben ik direct en meelevend waar nodig, analytisch en oplossingsgericht, maar ook kritisch en doortastend.

Bemiddelen

Ik vind de kern van een goed traject de samenwerking tussen de werkgever en werknemer. Er moet een gezond evenwicht zijn tussen de wensen, beperkingen en mogelijkheden van zowel de werknemer als de werkgever. Het bemiddelen tussen deze soms tegengestelde belangen ga ik niet uit de weg.

Als je dit aanspreekt, ga ik met jou (werknemer en werkgever) in gesprek om wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden bespreken. Na het schrijven en goedkeuren van een trajectplan gaan we aan de slag. Door gesprekken, werkbezoeken, huiswerkopdrachten en overleg met de betrokken partijen wordt de doelstelling behaald.

In het kader van de Participatiewet en de Wet verbetering Poortwachter kan ik re-integratie trajecten doen, zowel voor spoor 1 als spoor 2.

U kunt contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek om de wederzijdse verwachtingen te bespreken. Daarna ontvangt u een trajectplan met een offerte.